Vesiongelma on väliaikaisesti jo korjattu.

Olen palannut takaisin ja tehnyt paljon uusia ostoksia.
Kolmas simpanssi tuli vihdoin (piti tulla jouluksi) ja pian on simpanssiperhe yhdessä. Samoin löysin Ideaparkin Sinellistä Tampereen matkallani Isopandakarhuäidin ja pennun. Nyt nekin odottavat muiden luokse pääsyä iloisesti yöpöydälläni. Ja tänään äitini tuli ihmeekseni ostoksilta kotiin koalakarhun kanssa ja sanoi ostaneensa sen minulle kun minä noita kai keräsin. Olin aivan ihmeissäni, sillä normaalisti hän vain pyörittelee silmiään kun tuon aarteitani kotiin, koska hänestä on naurettavaa että aikuinen ihminen tuhlaa vähiä rahojaan leluihin. Minusta se on parempi vaihetoehto kuin esimerkiksi juominen, joten eipähän olisi aihetta valittaa...

Nämä eläimet ovat siis tulossa seuraavaan projektiini, kunhan saan puut savannilleni valmiiksi, alan etsimään askarteluliikkeistä ohuita puutikkuja seuraavaa maailmaani varten.


Olen aivan riemuissani tämänvuoden uutuuksista. Seeprat ovat mukavia (pääsin katselemaan oikein läheltä jo uutta), mutta hiukan liian paljon erinäköisiä kuin vanhat. Vai lieköhän ollut virheellinen tuote, oli jotenkin oudon näköinen... Ja Ihanaa että tulee lisää kirahveja =) Niitä olenkin jo haikaillut. Sarvikuonot oli myös hyvä juttu, saan savannilleni vähän vaaihtelua. Nyt siellä tallustaa tällähetkellä kaksi kirahvia ja kolme norsua. Kunpa ensivuonna tulisi naarasleijoni ja pentuja lisää sekä afrikan norsuja.

Koiriakin kerään, se on jäänne lapsuuteni keräilyajoilta. Voisikohan sitä vielä laskea itsensä lapseksi..? Hevosia on myös jäänyt siltä ajalta kun niitä keräsin, mutta enää ei ne kiinnosta, koska hevosia on niin paljon, että en ikinä saisi kaikkia kerättyä.

Seuraavaksi yritän löytää:
 -Sarvikuonoja (3kpl)
 - Uudet kirahvit (2kp)
 - Jääkarhuja (2kp)

Jos joku noista löytyisi täältä, tosin löysin kotikaupungistani uuden kaupan joka myy Schleichejä, eli sinne siis tutkimaan, jos löytyisi noita tai jotain muita Savanni eläimiä =)